WELKOM OP ONZE WEBSITE

Beste klanten,

Onze showroom blijft geopend weliswaar op afspraak!
Uw bestellingen kunnen geleverd worden met bpost of door ons met een bestelwagen.
Onderhoudsproducten kunnen afgehaald worden zonder persoonlijk contact.

MAIL: lael@pdwparketvloeren.be
GSM: 0479/91.15.62

Bedankt voor jullie begrip, stay safe!

Familiebedrijf PDW parketvloeren, van vader op zonen, heeft meer dan 70 jaar ervaring in het verwerken en plaatsen van alle soorten parket.

                       


Historie: Albert De Waegeneer begon vorige eeuw als parketplaatser en leerde de stiel aan zijn 4 zonen, ook verschillende van zijn 5 dochters toonden interesse in de parketvloeren. Twee zonen startten uiteindelijk hun eigen zaak en de andere twee zonen blijven afwisselend werken bij de beide firma's. Hier bij PdW ben ik Robert De Waegeneer en mijn echtgenote Hanah Gyselinck zaakvoerders van het familiebedrijf. Inmiddels werkt ook onze oudste zoon Laël De Waegeneer in de zaak waardoor dit ondertussen al de 3e generatie is die meegaat in het parketverhaal. Na meer dan 70 jaar ervaring maken wij er een erezaak van om parket te verkopen en te installeren, waarvan u een leven lang plezier hebt.  Ook als u ervoor kiest om uw parket zelf te leggen, vindt u in PDW-parketvloeren een betrouwbare partner die u bijstaat met raad en daad.


Wij danken alvast onze - meer dan 12.000 - klanten, particulieren en aannemers, oprecht voor hun vertrouwen. 

BIJ ONS MOET JE ZIJN VOOR SPECIALE PRIJZEN.  CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR EEN PRIJSAANVRAAG of KOM ONZE BESTE PRIJZEN ONTDEKKEN IN ONZE TOONZAAL!

Behalve massieve plankenvloeren hebben wij ook een ruim aanbod wat betreft samengestelde  - meerlagig, gestabiliseerde parketvloeren en fineerparket!

Voor laminaatvloeren kan je zeker en vast ook bij ons terecht. 

Voor uitgebreide of technische informatie staan wij graag ter uwe beschikking in onze ruime toonzaal.

U kan ons ook altijd vrijblijvend contacteren via e-mail info@pdwparketvloeren.be